TARIEVEN

Jouw investering voor eeuwige momenten

Transformatie Traject

Je pakket is inclusief:

 • Kennismakingsgesprek (kan online of telefonisch)
 • 1 dagdeel fotograferen en coaching 
 • Op locatie of in een studio
 • 30 digitale foto’s geschikt voor web en print
 • Bijbestellen mogelijk
 • Gratis stylinggids
 • Inclusief visagie
 • Reiskosten binnen 15km vanaf Pijnacker

prijzen starten bij €1697

BOEKEN

Je pakket is inclusief:

 • Kennismakingsgesprek (kan online of telefonisch)
 • +/- 60 minuten fotograferen
 • Op locatie of in een studio
 • 10 digitale foto’s geschikt voor web en print
 • Bijbestellen mogelijk
 • Gratis stylinggids

€427

BOEKEN

Personal Branding, Couple shoots, Family & Kids

HAPPY CLIENTS

"Dankzij Mariska heb ik al jaren leuke foto’s van mezelf en mijn dierbaren!"

Als jong meisje ben ik al bij haar op de foto geweest en heb ik foto’s van mijn oude passie: tapdans. Inmiddels heb ik ook twee fotoshoots met mijn moeder bij haar mogen doen, waar foto’s uit zijn gekomen die ik altijd zal koesteren. Mariska zorgt voor een comfortabele en relaxte sfeer. Wat ik verder erg fijn vind, is dat ze foto’s maakt van jou en wie jij bent. Je zal nooit in poses gezet worden die niet bij je passen. / ANDREA

"Mariska heeft alles uit de kast getrokken en het resultaat was geweldig!"

Wij hebben afgelopen zomer samen met Mariska een gezinsshoot gedaan op de hei. Dat was nog een uitdaging met een baby van 10 maanden. Mariska heeft alles uit de kast getrokken en het resultaat was geweldig! Het is zo waardevol om deze foto’s van ons nieuwe gezin te hebben.
Dankjewel! / ANNA

"Het was zo ontspannen en gezellig! Een heerlijke fotoshoot!"

In juli een fotoshoot gehad samen met mijn dochter Marjolein. Op een prachtige locatie, heel ontspannen en gezellig. Mariska heeft goede tips en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Dankjewel voor de prachtige foto’s, we zijn er heel blij mee. / INEKE

"We blijven maar terug komen, de derde shoot komt er hopelijk aan!"

Een tijdje geleden een geweldige fotoshoot gedaan samen met mijn dochter. Mooie locatie en het resultaat prachtige foto’s.
Dit was voor ons de tweede keer en wij hopen later dit jaar het nog eens te doen met mijn moeder erbij. / SONJA

Veelgestelde

vragen

01 / Hoeveel foto's Krijg ik?

In de meeste van mijn pakketten zitten 10 foto's, maar ik maak er altijd veel meer. Je kunt altijd foto's bijbestellen. Weet je al dat je meer dan 10 foto's wilt kopen? Laat me dat weten, dan maak ik een aangepaste prijs voor je. Wil je alle gemaakte foto's kopen? Dan maak ik daar ook een aangepaste prijs voor.

02 / Mag ik zelf de locatie kiezen?

De locatie kiezen we in overleg. Wil je graag een ongedwongen buitenshoot? Dan heb ik daar een aantal mooie locaties waar ik graag kom en waarvan ik weet dat het rustige plekken zijn met mooi licht. Ik kan ook beschikken over een paar prachtige studioruimtes, dus ook voor binnenshoots zit je bij mij goed.

03 / Worden mijn foto's bewerkt?

Ja, ik gooi altijd mijn eigen sausje over mijn foto's, wat tot uiting komt in mijn eigen stijl. Maar ik geloof niet in veelvuldig gebruik van Photoshop, ik vind dat je nog steeds jezelf moet blijven op de foto. Maar een pukkeltje wegwerken of de huid iets zachter maken is geen enkel probleem. Bespreek hierin je wensen met me.

04 / Lever je ook de onbewerkte bestanden?

In principe niet, omdat ik graag mijn eigen stijl zie terugkomen in de foto's. Daarnaast schiet ik al mijn foto's in RAW, wat betekent dat je een speciaal programma nodig hebt om deze foto's te kunnen omzetten voor gebruik op social media of om af te drukken. Jij ontvangt van mij de bewerkte beelden in een bruikbaar format.

05 / Hoe ontvang ik mijn foto's

Na de shoot ontvang je jouw foto's in een online gallery en kun je ze van daaruit downloaden voor gebruik op social media en voor print. Wil je ook graag foto's op print bestellen? Dat kan ook, ik informeer je dan graag over de prijzen en mogelijkheden. Het bestellen van een album behoort ook tot de mogelijkheden.

06 / Plaats je mijn foto's op SOcial Media?

Ja, tenzij je daar echt bezwaar tegen hebt. Maar ik vind het fantastisch om mijn werk te delen en anderen te laten zien hoe mooi jij op de foto staat. Het helpt mij ook enorm als je een review wilt achterlaten en als je mij tagged als je de door mij gemaakte foto's post op jouw social media.

Boek jouw shoot

CAMERISKA

navigatie

FOLLOW ME ON /

CLOSE X