Mijn

Mijn werkwijze als fotograaf is persoonlijk en professioneel, waarbij ik altijd streef naar het beste resultaat. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw mooiste momenten vast te leggen op camera. Als fotograaf ben ik gepassioneerd over het vastleggen van de mooiste momenten in het leven.

Mijn werkwijze is gericht op het creëren van een ontspannen sfeer, waarbij jij als klant op je gemak bent en jezelf kunt zijn. Zo kan ik de beste versie van jou vastleggen op camera. Mijn werkwijze is als volgt:

de fotografie ervaring bij cameriska

werkwijze

STEp 01/ informeren

Voordat we aan de slag gaan, nemen we eerst de tijd om elkaar beter te leren kennen. Hierdoor kan ik een beter beeld krijgen van wie jij bent en wat je graag wilt vastleggen op de foto. Ik vind het belangrijk om samen te werken en jouw ideeën en wensen te bespreken, zodat we samen tot het beste resultaat kunnen komen.

BOEKEN

STEp 02/ boeken

Wanneer we alle details hebben doorgenomen, plannen we een datum voor jouw shoot. Zodra het bedrag van de shoot is betaald is de gereserveerde datum definitief.
Voel je vrij om me een appje of email te sturen indien er nog vragen zijn. Ik ben er voor je om je vragen te beantwoorden, je staat er niet alleen voor!

STEp 03/ plannen

 Nadat de betaling is voltooid krijg je van mij mijn eigen stylinggids van 17 pagina’s. Neem deze goed door en laat me weten als er nog iets onduidelijk is. Heb je twijfels over je outfit(s)? App of mail ze dan naar me zodat ik met je mee kan denken.

De feelgood ervaring

STEp 04 / de shoot

Sit back, relax en enjoy the ride! Ik ben er 100% voor je, zodat jouw shoot precies zo verloopt zoals jij wilt. Tijdens de shoot zal ik je aanwijzingen geven en je helpen om de juiste houding en uitstraling te vinden. Ik werk graag met natuurlijk licht en vind het belangrijk om de omgeving te betrekken in de foto’s. Hierdoor ontstaan er spontane en authentieke foto’s waarop jij straalt en de mooiste versie van jezelf laat zien.

Oplevering van de foto's

Na de shoot ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto’s. Ik houd ervan om de natuurlijke schoonheid te benadrukken en de foto’s een tijdloze uitstraling te geven. Zo zorgen we ervoor dat de herinneringen die we hebben vastgelegd, voor altijd blijven voortleven.

Nadat ik de foto’s zorgvuldig en netjes heb bewerkt, lever ik ze op in een online gallery, waar je ze kunt bekijken, delen, downloaden en bestellen. Naar gelang we hebben afgesproken kun je de foto’s hier downloaden in high resolution formaat geschikt om te printen of in een resolutie geschikt voor web en social media gebruik.

KLINKT GOED!

"Je zal nooit in poses gezet worden die niet bij je passen."

Dankzij Mariska heb ik al jaren leuke foto’s van mezelf en mijn dierbaren!
Als jong meisje ben ik al bij haar op de foto geweest en heb ik foto’s van mijn oude passie: tapdans. Inmiddels heb ik ook twee fotoshoots met mijn moeder bij haar mogen doen, waar foto’s uit zijn gekomen die ik altijd zal koesteren.
Mariska zorgt voor een comfortabele en relaxte sfeer. Wat ik verder erg fijn vind, is dat ze foto’s maakt van jou en wie jij bent!

- ANDREA

"Prachtig resultaat! Het is zo waardevol foto's van ons gezin te hebben!"

Wij hebben afgelopen zomer samen met Mariska een gezinsshoot gedaan op de hei. Dat was nog een uitdaging met een baby van 10 maanden. Mariska heeft alles uit de kast getrokken en het resultaat was geweldig! Het is zo waardevol om deze foto’s van ons nieuwe gezin te hebben.
Dankjewel!
- ANNA

"De foto's zijn prachtig en ze wist precies de juiste plekken!"

Mijn 3 tieners hadden een gezellige en ontspannen fotoshoot. Mariska weet precies de mooiste plekjes op de Wilheminapier te vinden. De foto’s zijn prachtig geworden!

- SILVIA

"De fotoshoot was zo ontspannen en gezellig, dankjewel!"

Hele fijne moeder/dochter fotoshoot gehad op een prachtige locatie. Mariska stelt je echt op je gemak en haalt het beste in je naar boven!

- JADA en BIANCA

"We blijven maar terug komen, onze derde shoot komt er hopelijk aan!"

Een tijdje geleden een geweldige fotoshoot gedaan samen met mijn dochter. Mooie locatie en het resultaat prachtige foto’s.
Dit was voor ons de tweede keer en wij hopen later dit jaar het nog eens te doen met mijn moeder erbij.

- SONJA

"Met oog voor detail stelt Mariska je echt op je gemak. Het was super!"

De fotoshoot op Katendrecht was super! Mariska heeft oog voor detail en stelt je op je gemak. Het eindresultaat is prachtig.

- CHANTAL

PORTFOLIO

HAVE A LOOK

Boek jouw shoot

CAMERISKA

navigatie

FOLLOW ME ON /

CLOSE X