Contact

Kun je niet wachten om een fotoshoot te boeken? Voor het maken van een (kennismakings)afspraak, opvragen van prijzen en offertes of andere informatie: stuur me een berichtje!

info@cameriska.com
KvK nr 90061675
BTW nr NL004784271B31

Gevestigd in Pijnacker, tussen Rotterdam, Den Haag en Delft

GEGEVENS

Neem contact op

Kun je niet wachten om een fotoshoot te boeken? Voor het maken van een (kennismakings)afspraak, opvragen van prijzen en offertes of andere informatie: stuur me een berichtje!

SEE YOU SOON!

Thank you, we've received your message! We will get back to you as soon as possible.

"Je zal nooit in poses gezet worden die niet bij je passen."

Dankzij Mariska heb ik al jaren leuke foto’s van mezelf en mijn dierbaren!
Als jong meisje ben ik al bij haar op de foto geweest en heb ik foto’s van mijn oude passie: tapdans. Inmiddels heb ik ook twee fotoshoots met mijn moeder bij haar mogen doen, waar foto’s uit zijn gekomen die ik altijd zal koesteren.
Mariska zorgt voor een comfortabele en relaxte sfeer. Wat ik verder erg fijn vind, is dat ze foto’s maakt van jou en wie jij bent!

- ANDREA

"Prachtig resultaat! Het is zo waardevol foto's van ons gezin te hebben!"

Wij hebben afgelopen zomer samen met Mariska een gezinsshoot gedaan op de hei. Dat was nog een uitdaging met een baby van 10 maanden. Mariska heeft alles uit de kast getrokken en het resultaat was geweldig! Het is zo waardevol om deze foto’s van ons nieuwe gezin te hebben.
Dankjewel!
- ANNA

"De foto's zijn prachtig en ze wist precies de juiste plekken!"

Mijn 3 tieners hadden een gezellige en ontspannen fotoshoot. Mariska weet precies de mooiste plekjes op de Wilheminapier te vinden. De foto’s zijn prachtig geworden!

- SILVIA

"De fotoshoot was zo ontspannen en gezellig, dankjewel!"

Hele fijne moeder/dochter fotoshoot gehad op een prachtige locatie. Mariska stelt je echt op je gemak en haalt het beste in je naar boven!

- JADA en BIANCA

"We blijven maar terug komen, onze derde shoot komt er hopelijk aan!"

Een tijdje geleden een geweldige fotoshoot gedaan samen met mijn dochter. Mooie locatie en het resultaat prachtige foto’s.
Dit was voor ons de tweede keer en wij hopen later dit jaar het nog eens te doen met mijn moeder erbij.

- SONJA

"Met oog voor detail stelt Mariska je echt op je gemak. Het was super!"

De fotoshoot op Katendrecht was super! Mariska heeft oog voor detail en stelt je op je gemak. Het eindresultaat is prachtig.

- CHANTAL

CAMERISKA

navigatie

FOLLOW ME ON /

CLOSE X