hey, hallo en hola!

Ik ben Mariska Hayes

Van jongs af aan heb ik altijd al een verlangen gehad om de wereld om me heen te verkennen en mijn creativiteit uit te drukken. Of het nu gaat om tekenen, schrijven, fotograferen, dansen of iets totaal anders, ik voel me het meest levend als ik iets nieuws aan het creëren ben.

een creatieve ziel en NLP Master PRACTITIONER met een passie voor fotografie.


VERTEL ME MEER

FEEL GOOD PHOTOGRAPHY

als jij komt zoals je bent, doe ik de rest!

Maar ik ben meer dan alleen mijn passies. Ik ben ook iemand die geniet van het delen van mijn kennis en ervaringen met anderen. Ik ben altijd geïnspireerd door het idee om anderen te helpen hun eigen creatieve potentieel te ontdekken en te ontwikkelen.

Feel good photography is mijn specialiteit. Ik laat je de mooiste versie van jezelf zien, en ik laat je zien dat ook jij mooi op de foto kan staan. Ik beleef veel plezier aan het fotograferen omdat er altijd veel wordt gelachen!

EEN PAAR FEITJES
die je niet wilt missen... ;)

Een absolute chocoholic, voor Tony Chocolonely mag je me wakker maken

Ik woon samen in Pijnacker met de liefste man van de wereld, vlak aan de rand van natuurgebied de Groenzoom. Als ik niet bezig ben met creëren of anderen inspireren kun je me vinden in de natuur, omringd door de rust en schoonheid van het buitenleven.

Ierse / Keltische roots, maar ik spreek ook vloeiend Spaans

Ik ben NLP Master Practitioner, en ik heb al vele workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.  Ik kan je daarom ook goed helpen je zelfverzekerd te voelen op de foto en de beste versie van jou op de foto zetten zonder dat jij je daarbij ongemakkelijk hoeft te voelen. Mijn Transformatie Traject is daarom echt een belevenis!

Gecertificeerd International Master NLP Practitioner

Favoriete plek op aarde: Schotland (of stiekem toch Ierland of nee…. Spanje!)

KLAAR OM
jezelf te vieren?

ik kijk er nu al naar uit!

Mijn aanpak is authentiek, speels, eerlijk, spontaan en ik ben er om het beste uit jou te halen, zodat ook jij foto’s krijgt met die “wow” factor. Als jij komt zoals je bent, doe ik de rest!

LET'S DO THIS

CAMERISKA

navigatie

FOLLOW ME ON /

CLOSE X